Isoniitun koululla maanantaina uhkaava tilanne – Näin kommentoi poliisi

Maanantaina 7. maaliskuuta Isoniitun koululla Nurmijärvellä tapahtui poikkeuksellinen häiriötilanne. Nurmijärven kunnan tiedotteen mukaan tapahtuma oli uhkaava, mutta siinä ei aiheutunut hengenvaaraa. Asiasta on tiedotettu koulun huoltajille Wilman välityksellä maanantaina. Koulukuraattorit ja koulupsykologit ovat tarjonneet kriisi- ja keskusteluapua tapahtuneen johdosta. Koululla toimittiin poikkeustilanteessa turvallisuusohjeiden mukaisesti.

Paikalle kutsuttiin poliisi, tapahtuneesta tehtiin rikosilmoitus ja tapaus on siirtynyt Itä-Uudenmaan poliisille, tiedotteessa sanotaan. Poliisi vastaa tapahtuneeseen liittyvästä tiedottamisesta.

Oppilaiden on ollut turvallista jatkaa koulunkäyntiä ilman pelkoa vastaavista häiriötilanteista. Kunta on järjestänyt ulkopuolisen vartiointiliikkeen palveluja koululla.

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen rikoskomisario Sampsa Aukio vahvistaa, että poliisipartio on käynyt paikan päällä ja asiasta on tehty rikosilmoitus.

– Esitutkinta on kesken, joten emme tiedota asiasta tällä hetkellä enempää, hän sanoo.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut