Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi S-market avasi ovensa – tiloissa aloittivat myös itsepalvelupesula, silmälasiliike ja apteekki

Klaukkalan uusi S-market avautui torstaina. Kiinnostuneita asiakkaita riitti heti aamutunneista lähtien. Ensimmäisten joukossa oli Hannu Seppälä.

– Ihan hyvä asia, että tuli tällainen kauppa. Asun tuossa melkein vastapäätä, kertoi Seppälä.

Klaukkalan S-market tulee olemaan avoinna vuorokauden ympäri.

– Tässä vastapäätä oli Alepa, joka oli auki 24/7. Nyt se on kiinni, mutta todettiin, että tarvitaan tällainen kauppa, joka on auki vuorokauden ympäri, kertoi marketpäällikkö Piritta Heiskanen.

– On tämä upea yksikkö, Heiskanen kehui ottaessaan vastaan asiakkaita. Hänellä on kokemusta useista HOK-Elannon yksiköistä.

Klaukkalassa on Suomen suurin S-market, mikä on tuonut monenlaisia etuja.

– Suurempi tila on antanut mahdollisuuksia valikoiman laajentamiseen.

Esimerkiksi käyttötavaraa on enemmän kuin yleensä S-marketeissa.

Lisäksi Klaukkalan erikoisuutena on ravintolamaailma, jossa on mahdollisuus ostaa paikan päällä valmistettua take away -ruokaa.

– Meillä ei ole kahvilaa, mutta on kahvilapöytiä ja itsepalvelukassa, johon voi maksaa ja käydä hakemassa ruoan ja juoman, Heiskanen totesi.

Ruoan ja keittiötyön kehityspäällikkö Jussi Kuuluvainen kertoi, että kaupan tiloissa toimivat Papa Giovanni ja Siipiyhtiö kuuluvat HOK-Elantoon, mutta nyt ne on tuotu S-marketin tiloihin.

– Nyt on tuotu ravintolamaista toimintaa kauppojen sisään. Uskon, että se on vahvasti tulevaisuutta. Viime syksynä vastaava avattiin Kaaren Prismaan ja Klaukkala on nyt toinen.

Kanansiivet tehdään kotimaisesta kanasta ja kastikkeet tehdään itse. Napolilaistyyppisten pizzojen jauhot puolestaan tuodaan suoraan Italiasta.

S-marketin tiloissa on myös apteekki sekä Silmäasema, joka toimi jo aikaisemminkin Klaukkalassa.

– Valikoima kasvoi, kun saatiin lisää tilaa. Samoin saatiin kaksi tutkimushuonetta, joten samana päivänä voi olla optikon ja silmälääkärin ajanvarauksia, kertoi myymäläpäällikkö Airi Turpeinen.

Tiloissa on myös 24 Pesula, joka on nimensä mukaisesti auki vuorokauden ympäri.

– Tämä on itsepalvelupesula ja suomalainen perheyritys, kertoi Anna-Riina Zitting.

– Toimimme päivittäistavarakauppojen yhteydessä, jolloin pyykit voi hoitaa kätevästi kauppareissun yhteydessä, huomautti markkinointijohtaja Nico Nevala, yksi perheyhtiön osakkaista.

– Olemme erikoistuneet nimenomaan isoihin tekstiileihin, joita on hankala tai jopa mahdoton pestä ja kuivata kotona, kuten matot, peitot ja tyynyt, mutta toki ihan arkipyykkejäkin voi pestä.