Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kirjastoissa luvassa elokuvia, nukketeatteria ja musiikkia

Nurmijärven kirjastot saavat maaliskuussa vieraikseen kiinnostavia ja ajankohtaisia kirjailijoita. Luvassa on myös elokuvaa, nukketeatteria, musiikkia, luentoja ja lakineuvontaa.

Menneisyyden aarteisiin tutustutaan museon järjestämässä K-60-tapahtumassa Klaukkalan kirjastossa 15. maaliskuuta kello 15. Museovirkailija Helga Lähdemäki kertoo tällöin Nurmijärven museon kokoelmista ja opastaa Finna-palvelun käyttöön.

Meri Valkaman palkittu esikoisteos Sinun, Margot puhuttaa pääkirjaston ja Kalevalaisten Naisten lukupiirissä. Valkama myös esiintyy Klaukkalan kirjastossa 16. maaliskuuta kello 18. Maksuttomia pääsylippuja jaetaan Klaukkalan kirjastossa. Tapahtuma striimataan, ja se on katsottavissa kirjaston YouTube-kanavalla kahden viikon ajan.

16. maaliskuuta katsellaan elokuvia. Klaukkalan kirjaston Lasten Kino esittää Tello-salissa kello 17.30 vauhdikkaan animaation myyttisestä hahmosta, joka on palautettava takaisin kotiinsa Himalajan vuoristomaisemiin. Elokuvan kesto on 1 t 38 min, ja ikäraja K7/K4. Maksuttomia pääsylippuja jaetaan Klaukkalan kirjastossa.

Pääkirjaston elokuvakerho kokoontuu Punatorpan kerhohuoneella kello 18. Illan elokuva tarjoaa musiikkielämyksiä, draamaa ja romantiikkaa. Elokuvan kesto on 2 t 15 min, ja ikäraja K12/K9.

Asianajaja Juha Linninen antaa maksutonta lakineuvontaa Klaukkalan kirjastossa 17. maaliskuuta kello 17. Jonotusnumeroita jaetaan asiakaspalvelussa kello 16 alkaen. Asiointiaika on 20 minuuttia.

Jokamiehenoikeuksista keskustellaan Klaukkalan kirjastossa 22. maaliskuuta kello 18. Aiheesta luennoi Suomen Ladun yhteiskuntasuhteiden asiantuntija Anne Rautiainen.

23. maaliskuuta paikallispoliitikot jalkautuvat Rajamäen kirjastoon tapaamaan kuntalaisia aamukahvien merkeissä. Vapaamuotoinen keskustelutilaisuus alkaa kello 9.

Klaukkalan kirjastossa kuullaan kummitustarinoita 23. maaliskuuta kello 18. Mauri Karvonen kertoo tällöin kirjasarjastaan Aavetaloja ja ihmiskohtaloita. Tapahtuma striimataan, ja se on katsottavissa kaksi viikkoa kirjaston YouTube-kanavalla.