Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyvinvointialueen valtuusto järjestäytyi – johtopaikoille ei nurmijärveläisiä

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen valtuusto on järjestäytynyt ensimmäisessä kokouksessaan, joka pidettiin Hyvinkään Sveitsissä Hyvinkäällä.

Valtuuston puheenjohtajistossa ei ole nurmijärveläisiä. Hyvinvointialueen aluehallituksen 1. varapuheenjohtajan, järvenpääläisen Tarja Edryn (kesk.) varajäsenenä on kuitenkin nurmijärveläinen Anna-Liisa Lyytinen (kesk.).

Aluehallitukseen valittiin Nurmijärveltä myös Kimmo Behm (kok.), Virpi Räty (kok.), Sirkka Rousu (sd.), Maiju Tapiolinna (ps.) ja Taneli Kalliokoski (kesk.).

Virpi Rädyn varajäseneksi valittiin nurmijärveläinen Inka Utriainen (kok.) ja tuusulalaisen Jussi Salosen (sit.) varajäseneksi nurmijärveläinen Kenneth Morelius (liik.).

Kehittämis- ja tulevaisuuslautakuntaan Nurmijärveltä valittiin Jussi Malkamäki (kok.), Ina Kuula (kd.), Nea Pajala (ps.) sekä Seppo Hakulinen (vkk.) ja mäntsäläläisen varapuheenjohtaja Pirjo Vainion (kok.) varajäseneksi valittiin Minna Aittakallio (kok.)

Palveluiden järjestämisen lautakunnassa nurmijärveläisiä ovat Riina Mattila (kok.) sekä hänen varajäsenensä Jaana Diakite (kok.). Tuusulalaisen Lauri Untamon (kok.) varajäsen on nurmijärveläinen Visa Tarikka (kok.) ja järvenpääläisen Lotta Vainolan (vas.) varajäsen nurmijärveläinen Leena Tuomisto (vas.).

Sosiaali- ja terveydenhuollon jaostoon valittiin nurmijärveläiset Petri Kolmonen (kesk.) ja Marika Mäntyniemi (sd.). Tarkistuslautakuntaan nurmijärveläinen Hannu Lakee (ps.) sekä lautakunnan puheenjohtajaksi nurmijärveläinen Matti Korkiakoski (kesk.).

Aluevaalilautakunnassa nurmijärveläisiä ovat Matti Putkonen (ps.), Kirsti Handolin (kesk.) sekä varajäsen Teppana Euro (vkk.).

Kaikki valinnat koskevat kautta 2022–2025.

Juttua täydennetty 21.3. klo 15:42 lisätty puuttunut nimi Kehittämis- ja tulevaisuuslautakuntaan, Sosiaali- ja terveydenhuollon jaostoon sekä Tarkistuslautakuntaan.