Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Palkitun esikoiskirjan kirjoittanut Meri Valkama vierailee Klaukkalan kirjastossa

Esikoiskirjailija ja tutkiva toimittaja Meri Valkama vierailee Klaukkalan kirjastossa keskiviikkona 16. maaliskuuta kello 18. Hän kertoo Helsingin Sanomien esikoiskirjapalkinnon voittaneesta romaanistaan Sinun, Margot.

Valkaman kirja kertoo edesmenneestä DDR:stä sekä perheestä ja muistoista. Valkama tuntee DDR:n hyvin, sillä hän on asunut lapsuudessaan vuosia Itä-Berliinissä ja opiskellut aikuisena politiikan tutkimusta ja journalismia Berliinin Freieyliopistossa, jossa hän teki tutkimusta DDR:ssä työskennelleistä toimittajista.

Sinun, Margot julkaistiin syyskuussa 2021. Aikaisemmin Valkama on julkaissut tietokirjan Nuoren toimittajan eloonjäämisopas yhdessä toimittaja Anni Lintulan kanssa.

Toimittajan työn lisäksi Valkama on työskennellyt vasemmistoliiton puoluetoimiston politiikka- ja viestintätiimin vetäjänä 2019–2020. Sitä ennen hän toimi Helsingin vasemmistoliiton valtuustoryhmän viestintäpäällikkönä. Valkama on myös Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan varajäsen.

Meri Valkama asuu Helsingissä ja on naimisissa vasemmistoliiton europarlamentaarikon Silvia Modigin kanssa. Perheeseen kuuluu kaksi lasta.

Tapahtuma striimataan ja se on katsottavissa kahden viikon ajan Nurmijärven kirjastojen Youtube-kanavalla.

Kirjailijavierailuun jaetaan maksuttomia pääsylippuja Klaukkalan kirjaston asiakaspalvelussa.