Maltti, Valtti ja Helsingin poliisiorkesteri aarrejahdissa

Tv:stä tutut Maltti ja Valtti yhdistävät voimansa Helsingin poliisisoittokunnan kanssa ja lähtevät yhdessä suureen aarrejahtiin Monikkosalissa lauantaina 26. maaliskuuta järjestettävässä konsertissa.

Konserttia rytmittävät Maltin ja Valtin omien laulujen lisäksi koko perheen tuntemat elokuvasävelmät. Bändinä toimii Helsingin poliisisoittokunta, jonka solisteina hassut, mutta opettavaiset liikennepuistokonstaapelit toimivat.

– On kiva palata tekemään yhteistä musiikkinäytelmää Maltin ja Valtin kanssa. Tämä on yksi hauskimpia esityksiä, jossa olen ollut mukana, konsertin kapellimestari Heikki Elo toteaa.

Myös liikennepuistokonstaapelit ovat innoissaan tulevasta konsertista.

– Onpa huisin kivaa päästä viimein suureen aarrejahtiin Monikossa. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle, Valtti huikkaa.

– Todellakin. En malta odottaa vaikka nimeni on Maltti, Maltti intoilee.

Helsingin poliisisoittokunta on 75 vuotta toiminut ammattiorkesteri, jossa on 43 soittajaa. Soittajista osa toimii liikennepoliisin tehtävissä.

Konserteissa on musiikin lisäksi tarjolla tietoa lapsia ja nuoria koskettavista ajankohtaisista asioista. Rikosten ennalta estäminen on yksi poliisin päätehtävistä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut