Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyvä Päivä -tapahtuma kerää rahaa Etsivälle nuorisotyölle

Tapahtuma: Tarkoituksena on kerätä hyväntekeväisyyspotti.

Lions Club Klaukkala Leat, Nurmijärven kunta ja Viirin kauppakeskuksen yrittäjät järjestävät yhdessä Hyvä Päivä- tapahtuman lauantaina 23. huhtikuuta kello 10–14 Kauppakeskus Viirin piha-alueella. Tapahtuma yhdistää aikaisemmat Viirin Messut ja Hyvinvointimessut Hyvä Päivä-tapahtumaksi. Tapahtuman yhteydessä juhlistetaan myös 40-vuotiasta Kauppakeskus Viiriä ja tarjolla on kakkukahvit 1000 ensimmäiselle.

Tapahtuma on hyvän mielen tapahtuma koko perheelle. Se kokoaan yritykset myymään tuotteitaan ja tarjoamaan palveluitaan sekä erilaiset harrasteseurat ja -yhteisöt esittelemään ja kertomaan toiminnastaan. Yritysten ja seurojen ilmoittautuminen mukaan tapahtumaan on parhaillaan käynnissä.

Tapahtuman keskiössä on tapahtumatori, jossa on tarjolla ainakin tanssi- ja musiikkiesityksiä. Tapahtumatorin tapahtumat myös striimataan jättiscreenille. Screenillä esitetään myös videoita, joilla nurmijärveläiset lapset kertovat hyvästä päivästään.

Tapahtumaa jatketaan 14.30–15.30 Yhdessä huipulle -tapahtuman merkeissä Klaukkalan Tornimäen kuntoportaissa. Viirintorilta järjestetään halukkaille kuljetus Tornimäelle. Porrastapahtumaan voivat osallistua kaikki halukkaat ja yleisö on tervetullutta kannustamaan kuntoilijoita.

Tapahtuman tarkoituksena on kerätä mahdollisimman suuri hyväntekeväisyyspotti nousemalla yhdessä kuntoportaita. Paikalliset yrittäjät mahdollistavat hyväntekeväisyyspotin ja jokainen nousu kasvattaa kerättävää pottia. Lions Club Klaukkala Leat lahjoittaa hyväntekeväisyyspotin kokonaisuudessaan Etsivän nuorisotyön kautta paikallisten nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseen ja harrastetoiminnan edistämiseen.

Yritykset ja seurat voivat ilmoittautua mukaan ja saada lisätietoa Hyvä Päivä-tapahtumasta ottamalla yhteyttä lionsclubleat@gmail.com.

Hyvän mielen tapahtuma.