Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyvinvointialueen johtajan pesti avoimeen hakuun

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen johtajan paikka tulee avoimeen hakuun lähiaikoina.

– Kyseessä on iso hakuprosessi soveltuvuustesteineen. Luultavasti käy niin, että virka saadaan täytetyksi syksyllä, aluehallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu (kok.) arvioi.

Vastaavaa tehtävää hoitaa Keusotessa kuntayhtymän johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen.

– Meillä on siitä hyvä tilanne, että Laitinen-Parkkonen on lupautunut hoitamaan johtajan tehtävää vuoden loppuun tai siihen asti kunnes uusi johtaja aloittaa.

Laitinen-Parkkonen voi tietysti itsekin hakea tehtävää.

Hyvinvointialueen hallitus käsitteli tiistaina alueen organisaatiorakennetta sekä pelastuslaitoksen ja HUS-yhtymän valmistelua.

Organisaatio perustuu olemassa olevaan Keusote-kuntayhtymän malliin.

Vanhojen organisaatioiden henkilöstö siirtyy nykyrakenteen alle. Tällä yritetään turvata toiminnan käynnistyminen vuoden 2023 alussa.

Toimielimiksi on valittu aluehallituksen, -valtuuston ja tarkastuslautakunnan lisäksi vaalilautakunta, aluevaalilautakunta, kehittämis- ja tulevaisuuslautakunta, palvelujen järjestämisen lautakunta, sosiaali- ja terveydenhuollon jaosto, henkilöstöjaoston sekä rahoitus- ja talousjaosto.