Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kansalaisopisto kerää kurssitoiveita syksylle

Opisto: Ensi syksyn kurssitarjontaa suunnitellaan parhaillaan.

Nurmijärven Opisto on koko kunnan alueella toimiva kansalaisopisto, jossa harrastaa, opiskelee ja täydennyskouluttautuu vuosittain noin 6500 henkilöä. Kurssilaisia on noin 14 000 ja kursseja yli 800. Opetushenkilöstössä työskentelee reilut 200 opettajaa.

Ensi syksyn kurssitarjontaa suunnitellaan parhaillaan. Opisto haluaa palvella mahdollisimman laajasti kaikkia kuntalaisia. Kursseja järjestetään laajasti eri ainealueilta: taito- ja taideaineet, liikunta ja tanssi, terveys ja hyvinvointi, kielet, tietotekniikka, ruoanlaitto, historia- ja yhteiskunta, ilmaisutaito ja kirjallisuus, luonto ja puutarha, jne.

Tarve yhdessä tekemiselle ja harrastamiselle on suurta korona-ajan rajoitusten jälkeen. Kansalaisopiston tehtävä on tukea kaikkien kuntalaisten hyvinvointia ja osaamista. Ensi syksynä opisto lupaa panostaa erityisesti hyvinvoinnin lisäämiseen ja ennaltaehkäiseviin toimiin. Hyvinvointi on laaja käsite: opistoelämässä se tarkoittaa psyykkistä, fyysistä, sosiaalista ja kulttuurista hyvinvointia, joihin kaikkiin voidaan vaikuttaa kurssitoiminnalla.

– Toivomme kuntalaisilta ideoita kurssien ja luentojen teemoista sekä sisällöistä, toiveita opetuspaikoista sekä kaikenlaisia kehittämisideoita. Näitä yhteydenottoja odotamme nyt runsaasti maaliskuun aikana, opiston tiedotteessa sanotaan.

Kerro kurssitoiveesi suoraan opistolle: sähköpostilla toimisto@nurmijarvenopisto.fi, Facebookissa Messengerillä tai Instagramin viestillä. Voit myös soittaa suoraan opistolle p. 040 938 1007.