Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Historiatoimikunta valittu – puheenjohtajaksi Outi Mäkelä

Nurmijärven kunnanhallitus on nimennyt jäsenet historiatoimikuntaan. Toimikunnan puheenjohtajana toimii kunnanjohtaja Outi Mäkelä.

Jäseniksi historiatoimikuntaan on nimetty Markku Jalava, Matti Vanhanen, Hannele Ruoti, Merja Winha-Järvinen, Teemu Siltanen, Hanna Elomaa, Marja Pohjola ja Markus Itkonen. Sihteerinä toimikunnassa toimii Leena Koskela.

Nurmijärven kunta viettää juhlavuotta vuonna 2025, jolloin kunta hallintopitäjänä täyttää 250 vuotta. Juhlavuodeksi ollaan laatimassa kunnan historiikkia, joka on Nurmijärven kunnan historian 4. osa. Teoksen tulee kattaa Nurmijärven kunnan historia 1960-luvulta nykypäivään.

Historiakirjan tutkimus- ja kirjoitustyö on kilpailutettu alkuvuonna 2022. Tutkimus- ja kirjoitustyön laatijaksi on valittu Suomen Urheilumuseosäätiö. Kirjan kirjoittajina toimivat Ossi Viita ja Jouni Lavikainen. Historiakirjan tutkimus- ja kirjoitustyön kustannuksiin varaudutaan vuosien 2022-2024 talousarviossa.

Historiatoimikunnan tehtävänä on ohjata Nurmijärven kunnan historian 4. osan tutkimus- ja kirjoitustyötä.