Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Konserttisarja Nummenpään kyläkoululla jatkuu – "Todellista lähikulttuuria"

Musiikki: Konserttisarjassa mukana myös kirjailija Juha Itkonen.

Kyläkoulun konserttisarja (#festikaali) Nummenpään kylätalolla jatkuu. Energinen joukko huippumuusikoita tulee esiintymään Nummenpään entiselle koululle.

Seitsemän konsertin sarja maaseudun rauhassa kutsuu matalalla kynnyksellä nauttimaan lähikulttuurista. Musiikin lisäksi on tarjolla kuvataidetta, runoja ja keskustelua taiteesta.

Kyläkoulun konsertit ovat sunnuntaisin kello 15, liput maksavat 10 euroa, lipun hinta sisältää pullakahvit.

Konserttisarjan aloittaa 3. huhtikuuta sopraano Ann-Marie Heinon ja pianisti Salla Pynssin konsertti. KAAÅS-trio ( Tiina Karakorpi, piano, Annemarie Åström, viulu, Ulla Lampela, sello) esiintyy 17. huhtikuuta. 24. huhtikuuta kylätalolla vierailevat Kotilo-konsertti ja kirjailija Juha Itkonen.

Toukokuu on kolmen konsertin kuukausi. Äitienpäiväkonsertissa 8. toukokuuta esiintyvät Terhi Paldanius, viulu ja Tiina Karakorpi, piano. Viikkoa myöhemmin 15. toukokuuta esiintyy ranskalaistunut sellotaiteilija Helen Lindén Tiina Karakorven kanssa. Esillä on myös Helen Lindénin kuvataidetta. Pianovirtuoosit Emil Holmström ja Tiina Karakorpi ovat koonneet ohjelmiston konserttiinsa 29. toukokuuta. Konserttisarjan päättää 3. heinäkuuta Tiina Karakorpi Ravelin ja Schumannin sävelin.

– Kyläkoulun konserttisarja on todellista lähikulttuuria. Pienen kylän entinen koulu on muuntunut kylätaloksi, jossa on hyvät puitteet konserttien järjestämiseen. Toivon, että konserttisarja madaltaa ihmisten kynnystä tulla nauttimaan lähitaiteesta, pohtii tapahtuman taiteellinen johtaja Tiina Karakorpi.

– Olisi hienoa, jos tämänkaltaiset tapahtumat saisivat laajempaakin näkyvyyttä ja nurmijärveläiset löytäisivät Nummenpään kyläkoulun konsertit ja tapahtumat.

Todellista lähi- kulttuuria.