Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HS: Mika Lehtimäki kiistää julkisuudessa esitetyt väitteet fyysisestä kajoamisesta – kiistää myös väitteet mahdollisuudesta vaikuttaa henkilöiden työuriin

Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajan paikalta irtisanoutunut Mika Lehtimäki on kommentoinut tuoreita väitteitä liittyen käytökseensä asianajajansa Hannu Kalkaksen välityksellä. Kalkas on toimittanut tiedotteen muun muassa Helsingin Sanomille. Siinä Lehtimäki kiistää hänestä esitetyt väitteet.

Yle uutisoi maanantai-iltana, että Mika Lehtimäen naispuolisiin alaisiinsa kohdistama häirintä oli aiemmin kerrottua laajempaa ja se sisälsi muun muassa fyysistä häirintää.

– Mika Lehtimäen puolelta viestittelyssä, yhteistyössä ja kanssakäymisessä ei ole ollut mitään kaveruutta enempää. Mika Lehtimäki kiistää kaikenlaiset epäasialliset fyysiset kontaktit. Hän kiistää myös väitteet mahdollisuudesta vaikuttaa henkilöiden työuriin, Lehtimäen asianajaja Hannu Kalkas muotoilee tiedotteessa.