Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Klaukkalantien liikennevaloja saneerataan alkuviikosta – ei juurikaan haittaa liikenteelle

Klaukkalantiellä (Mt 132) tehdään 4.–5.4. kahden risteyksen liikennevalojen ohjaustekniikan vaihto- ja asennustyöt. Liikennevalojen ohjauskeskuksen vaihto- ja asennustyöstä ei aiheudu juurikaan haittaa liikenteelle, ja risteys on asennustöiden aikana normaalisti liikenteen käytössä, kerrotaan Fintrafficin tiedotteessa.

Saneeraustyöt käynnistyvät ensin Kuonomäentien-Gunnarintien risteyksessä, jossa liikennevalot ovat pois toiminnasta maanantain 4.4. Siitä vaihtotyöt etenevät Lepsämäntien-Ylitilantien risteykseen, jossa liikennevalot ovat pois toiminnasta tiistain 5.4. Asennustöiden aikana risteyksissä on voimassa normaalit risteysalueen väistämissäännöt.

Liikennevalojen saneerauksella parannetaan risteysten toimintaa, kun valot päivitetään vastaamaan yleisiä palvelutasovaatimuksia.

Vaihtotöissä vanhentuneet ja varaosasaatavuudeltaan elinkaaren päässä olevat liikennevalojen ohjauskojeet korvataan nykyaikaisilla ohjauskojeilla, jotka mahdollistavat joustavamman liikennevalojen ohjaamisen sekä niiden liittämisen nykyaikaisiin liikennevalojärjestelmiin.