Juho Hervalle Sukeltajaliiton palkinto – räpyläuimarin tavoitteena nuorten EM-kilpailut

Nurmijärven Uinnin Juho Hervalle on myönnetty Sukeltajaliiton vuoden 2021 räpyläuimarin palkinto. Palkinto myönnettiin Tampere-talossa pidetyssä Sukeltajaliiton kevätkokouksessa 3. huhtikuuta.

17-vuotias Herva on aloittanut räpyläuinnin aktiivisen harjoittelun vuonna 2019 ja edistynyt lajissa nopeasti. Hänellä on nimissään useita Suomen ennätyksiä ja hänet on valittu räpyläuinnin maajoukkueeseen.

Herva on myös alittanut useita nuorten EM-kilpailujen aikarajoja. Hän osallistuu tämän vuoden Finnish Super Open –kilpailuihin Tampereella huhtikuun lopulla ja tulevana kesänä tavoitteena on päästä kilpailemaan räpyläuinnin nuorten EM-kilpailuihin Puolaan.

Hervan valmentaja Tomi Kuisma Nurmijärven Uinnista kertoo, että Herva on tunnollinen ja motivoitunut treenaaja. Kuisma toteaa myös, että valmennettavalla on selkeät tavoitteet ja että ahkera harjoittelu tuottaa tulosta ja tavoitteita kohti mennään.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut