Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärveltä apua ukrainalaisille – keräys tuotti 9 000 euroa

Nurmijärven reserviläiset ja SPR:n Nurmijärven osasto organisoivat 11.–12. maaliskuuta Kirkonkylässä ja osittain Klaukkalassa lipaskeräyksen Ukrainan tilanteen vuoksi. Keräys tuotti yhteensä lähes 9 000 euroa, kerrotaan Nurmijärven SPR:n osaston tiedotteessa.

Keräys osoitti nurmijärveläisten huolen Ukrainan tilanteesta. Useat lahjoittajat ilmaisivat myös sanallisen huolen tilanteesta ja siitä kuinka täysin viattomat ihmiset kärsivät 2020-luvulla sodasta.

Nurmijärven osasto aloittaa vaatekeräyksen 4.5.

Monien lahjoittajien mukaan heidän elämänsä aikana Euroopassa ei ole sodittu.

Keräyksestä saadut varat talletettiin suoraan Ukrainan katastrofirahastoon ja talletuksen yhteydessä Kirkonkylän talletusautomaatti tukkeutui ja oli kiinni seuraavan päivän ajan. Järjestäjät kiittävät kaikkia lipaskeräykseen osallistuneita, niin kerääjiä kuin lahjoittajiakin.

SPR:n Nurmijärven osasto aloittaa vaatekeräyksen ukrainalaisille 4. toukokuuta alkaen. Halukkaat voivat ilmoittaa vaatteiden lahjoituksista spr.nurmijarvi(at)gmail.com.

Nurmijärveläiset SPR:n osastot ovat jäseninä Nurmijärven maahanmuuton kumppanuusverkostossa.

Mikäli haluat osallistua vapaaehtoisena toimintaan, ilmoittaudu mukaan SPR:n vapaaehtoisrekisteriin osoitteessa https://rednet.punainenristi.fi/. Yhdistyksen jäsenmestari lähettää postia koulutuksista ja tapahtumista, joihin voi osallistua.