Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdoin lavalle – Teatteri Roinelan aikuisten ryhmältä musiikkinäytelmä

Teatteri Roinelan aikuisten ryhmä on valmistanut talven musiikkinäytelmää Tanssikielto.

Viimeksi sisälavalla oltiin tammikuussa 2020. Viime keväänä aikuisten ryhmä ei voinut harjoitella olleenkaan, joten myöskään näytelmä ei valmistunut.

Tänä vuonna into esityksen valmiiksi saamiseksi on ollut suuri. Vaikka harjoituskautta ovat häirinneet flunssista ja koronasta johtuvat poissaolot alkaa näytelmä nyt olla valmis.

Pääsiäisen jälkeen Roinelan lavalle kiipeää 12 innokasta näyttelijää valmiina esittämään musiikkinäytelmä Tanssikielto. Näytelmän ohjaa Maria Tantarimäki, joka on usean vuoden vetänyt nuorten musiikkiteatteriryhmää.

– Pyrimme vaihtamaan ohjaajia ryhmistä toiseen, jotta harrastajat saavat mahdollisimman monipuolista ohjausta. kertoo Roinelan teatterivastaava Tanja Hietakangas.

Tanssikielto -niminen musikaali kertoo pienestä Hayfieldin kylästä, jossa tanssiminen on täysin kielletty. Kylää johtaa karismaattinen pastori, jonka sana on laki. Kuuliaisten seurakuntalaisten lisäksi joukkoon mahtuu muutama pastorin sanaa uhmaava, mutta nämä syntiset on ajettu ulos yhteisöstä ja he liikkuvat kylässä vain öisin. Kun kylään muuttaa tanssikoulusta haaveileva yksinhuoltajaäiti, on odotettavissa dramaattisia käänteitä ja musiikintäytteisiä hetkiä.

Lasten ja nuorten esitysviikko on 16–22. toukokuuta.

Liput: 5 euroa. Lisätietoja ja varaukset: info(a)teatteriroinela.fi Esitysajat: ti 19.4, ke 20.4 ja pe 22.4 klo 19 sekä la 23.4 klo 13. Esityspaikka: Seurantalo Roinela (Seurantie 2, Klaukkala)