Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Liisa Ihmemaassa -jääshow valtaa Klaukkalan jäähallin – luvassa liki 200 luistelijan esitys

Nurmijärven Taitoluistelijat järjestää tulevana lauantaina Liisa Ihmemaassa -jääshown kaikkien kuntalaisten iloksi, kerotaan seuran tiedotteessa.

– Viime vuodet ovat olleet urheiluseuroille haastavia ja toivoimme, että paikalliset taitoluistelun ja kulttuurin ystävät lähtevät nyt innolla tukemaan toimintaamme, toteavat seuran yksinluisteluvalmentajat Katja Lähteenmäki ja Maj Holmberg tiedotteessa.

– Olen itse osallistunut seuran kevätnäytöksiin pienestä tytöstä alkaen ja puitteet ulkojäillä pidetyistä jääshowsta ovat parantuneet paljon, kertoo Lähteenmäki.

– Toisaalta muistan yhä vuosikymmenten takaa yleisölle esiintymisen riemun ja toivon, että myös nykyiset harrastajamme pääsevät kokemaan saman – eläytymään jääshown tarinaan hienojen valojen ja lavasteiden keskellä ja nauttimaan yleisön kannustuksesta sekä kiitoksista, hän jatkaa.

Liisa Ihmemaassa -jääshown valmistelu aloitettiin jo keväällä 2020, joten luvassa on huikea liki 200 luistelijan esitys.

– Jäällä nähdään kaikki seuran luistelijat pienistä luistelukoululaisista alkaen aina taitaviin kilpaluistelijoihin ja aikuisiin saakka, iloitsee Holmberg.

– Tänä vuonna olemme halunneet lisätä myös harrasteluistelijoiden näkyvyyttä ja hekin pääsevät monissa eri rooleissa eläytymään tuttuun Liisa Ihmemaan tarinaan, parhaimmillaan jopa yli 50 luistelijan yhteisnumerossa, hän jatkaa

Jääshowssa parasta on lasten ja nuorten ilo sekä heittäytyminen esittävän taiteen maailmaan. Lähteenmäki ja Holmberg toivovat, että 23.4. klo 10.30 ja 13 esitettävä jääshow kerää yleisöä koko katsomon täydeltä ja ohjelmiaan pitkään harjoitelleet luistelijat pääsevät nauttimaan sekä omista rooleistaan ja osaamisestaan että välittämään esiintymisen riemua katsojille, pääseväthän monet esiintymään nyt ensimmäistä kertaa.

– Jääshow on paikallisin voimin tuotettu ja noin tunnin kestävänä sopii mainiosti myös perheen pienimmille, valmentajat vinkkaavat.

Lisätiedot: www.nurmijarventaitoluistelijat.fi