Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Naiskuoro Mysticalla juhlakonsertti huhtikuussa Monikkosalissa

Mystica on klaukkalalainen naiskuoro, joka on perustettu jo vuonna 1971. Viime vuonna kuoro joutui koronan vuoksi peruttamaan juhlakonserttinsa, mutta nyt kuoron on sitä suuremmalla syyllä aika juhlia 51-vuotista taivaltaan.

Monikkosali täyttyy kuoromusiikista sunnuntaina 24. huhtikuuta kello 16 alkaen. Kuorossa laulaa 24 eri ikäistä ja erilaisissa ammateissa toimivaa naista, joita erityisesti yhdessä laulaminen ja rakkaus musiikkiin yhdistää. Juhlakonsertissa luodaan katsaus kuoron vaiheisiin ja kuullaan kuoron monipuolista ohjelmistoa jazz-messusta viihdemusiikkiin.

Jazz-messu kuullaan bändin säestämänä. Konsertissa esiintyy myös TV:stä tuttu artisti Mikael Konttinen sekä Klaukkalasta lähtöisin oleva bassolaulaja Aleksi Matikainen, jonka kolme sävellystä Aleksis Kiven teksteihin Mystica saa kunnian kantaesittää juhlakonsertissa.

Mystican perusti aikoinaan paikallinen peruskoulun opettaja Saimi Saku pienen, innostuneen naisjoukon pyynnöstä. Viimeiset 17 vuotta Mysticaa on johtanut diplomikuoronjohtaja Victoria Meerson, joka on saanut tarkalla ja ammattitaitoisella otteella kuoron ohjelmistoon, sointiin ja tulkintaan uusia sävyjä. Meerson on koulutukseltaan musiikin maisteri Sibelius-Akatemian kuoronjohdon koulutusohjelmasta ja on täydentänyt opintojaan useilla mestarikursseilla Suomessa ja ulkomailla.

Mystica 50 vuotta (+1) -juhlakonsertti Monikossa sunnuntaina 24. huhtikuuta kello 16–18. Väliajalla kakkukahvit. Liput paikan päältä á 15 euroa.