Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vammaistoiminnan asiakkaat osallistuivat taidetyöpajaan – Teoksissa näkyvillä kaikenkokoisia unelmia

Keusoten alaisuudessa toimivan Nurmijärven Woimalan päiväaikaisen vammaistoiminnan asiakkaat osallistuivat Laurean ensimmäisen vuoden sosionomiopiskelijoiden taidetyöpajaan maaliskuussa 2022. Taideprojekti toteutettiin osana Kuntouttavat työmenetelmät, ohjaus ja neuvonta aikuissosiaalityössä -kurssia ja opiskelijoiden tavoitteena oli harjoitella projektin avulla erilaisten aikuisryhmien ohjausta.

Taideprojektissa käsiteltiin värien ja muotojen sekä lehtikuvien avulla lapsuutta, nykyisyyttä ja tulevaisuutta teemalla Polku unelmiini. Taideteoksissa onkin näkyvillä Woimalan asiakkaiden unelmia niin mansikkapirtelöstä, omasta lemmikistä kuin vaikkapa keltaisesta urheiluautostakin.

Näyttely on esillä 25. huhtikuuta kello 12 asti Nurmijärven väliaikaisen kirjaston tuulikaappitilassa.

Woimala on työllistymisen monipalvelukeskus, jossa on toimintaa eri asiakasryhmille. Tiloissa on työ- ja päivätoimintaa nuorille ja aikuisille kehitysvammaisille henkilöille, ja kuntouttavaa työtoimintaa sekä sosiaalisen kuntoutuksen työ- ja päivätoimintaa työikäisille henkilöille.