Aleksis Kiven patsaalla juhlitaan vappuaattona

Karnevaalitunnelmaa on ilmassa, kun kahden etänä vietetyn vapun jälkeen Nurmijärven Aleksis Kiven patsaan lakitusta päästään seuraamaan paikan päältä. Yleisö on tervetullut patsasaukiolle vappuaattona 30. huhtikuuta kello 15 alkaen.

Nurmijärven kunnan tarjoamaa vappusimaa jakaa LC Kanerva Nurmijärvi ja Nurmijärven Kivi-juhlat ry:n grillistä voi puolestaan ostaa makkaraa ja munkkeja. Herkkujen lisäksi tarjolla on elävää musiikkia ja hersyvää komediaa. Vapputunnelmaa nostattaa Stand Up! ja Naurun tasapaino -ohjelmista tuttu koomikko Heikki Vilja, joka johdattaa yleisön päivän juhlallisuuksien läpi.

Aleksis Kiven patsas saa perusteellisen kevätpesun Nurmijärven Keskus VPK:n ja opiskelijajoukon avustamana. Pesua seuraa perinteeksi muodostunut patsaan lakitus, joka on järjestetty vapunaattona jo vuodesta 2006 lähtien. Tänä vuonna valkolakin putipuhtaan Kiven päähän asettavat Nurmijärven lukion oppilaskunnan hallituksen valiojoukko.

Kunnan vappupuheen ohella luvassa on keväistä musiikkia. Cantica-kuoro aloittaa päivän ohjelman kahdella lauluesityksellä ja lopuksi lavalle nousee Nurmijärven puhallinorkesteri. Orkesterin säestyksellä voi laittaa halutessaan jalalla koreasti, sillä Aleksis Kiven patsaan ympärillä on myös tilaa tanssia.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut