Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Järjestätkö kesätapahtuman Nurmijärvellä – lähetä tapahtumavinkki Kesälehden tapahtumakalenteriin!

Nurmijärven Uutisten Kesälehti ilmestyy lauantaina 4. kesäkuuta. Toimitus kokoaa nyt Kesälehden tapahtumakalenteriin Nurmijärven kesätapahtumia.

Tapahtumakalenteriin voi lähettää tietoja kesä-elokuun 2022 aikana järjestettävistä tapahtumista sähköpostilla osoitteeseen nurmijarven.uutiset@media.fi

Kirjoita viestin otsikkoon sana ”vinkki kesän tapahtumakalenteriin”. Kirjoita lyhyesti, vain parilla rivillä tieto, mistä tapahtumasta on kyse, missä se järjestetään ja milloin. Mainitse myös, kuka on tapahtuman järjestäjä. Toimitus kokoaa vinkit tapahtumakalenteriin.

Toimitukselle voi lisäksi lähettää pitkin vuotta tiedotteita tulevista tapahtumista. Tapahtumatiedotteita voi niinikään lähettää osoitteeseen nurmijarven.uutiset@media.fi. Tiedotteessa on hyvä käydä selkeästi ilmi tapahtuman paikka, aika ja järjestäjä, sekä mahdollisesti jotain taustatietoja tapahtumasta tai tapahtuman esiintyjistä. Mukaan voi halutessaan laittaa myös valokuvan esimerkiksi tapahtuman esiintyjästä tai edellisvuoden vastaavasta tapahtumasta.