Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ratamoottiripyörätiimille juhlava esittely – Juho Kantola sai uuden pyörän

Entisissä Ducatin maahantuojan tiloissa Klaukkalassa järjestettiin torstaina 28.4. juhlava tiimin esittelytilaisuus, kun suurelle yleisölle paljastettiin Ducati JK36 -tiimin kalusto ja kuljettaja, Ducati JK36 tiedotus kertoo. Kutsuvierastilaisuudessa oli paikalla lähes sata kutsuvierasta, jotka saivat todistaa uutuuspyörän julkistamista.

Tiimi on rakentanut kilpakäyttöön Ducati Panigale V2 -moottoripyörän uuteen Next Generation Supersport -luokkaan. Tiimin kuljettaja, 17-vuotias Juho Kantola, osallistuu pyörällä SM-sarjaan sekä myöhemmin kaudella myös Espanjan mestaruussarjaan.

– Olen todella innoissani tästä pyörästä ja odotan jo kuumeisesti, että pääsen sillä ajamaan. Pyörä vaikuttaa todella nopealta ja onhan se erittäin kaunis italialaiseen tyyliin, Juho Kantola toteaa tiedotteessa. Uuden pyörän rakentamisesta on vastannut Jarno ”Japi” Åström Corsenerolta ja pyörä on varustettu kaikilla mahdollisilla MM-sarjan sääntöjen mukaisilla kisaosilla.

Juho Kantola pääsee ensimmäisen kerran tositoimiin uudella kalustolla toukokuun lopulla Motoparkin radalla järjestettävissä SM-kilpailuissa.

Kantolan matkaa maailman huipulle voi seurata ja kannustaa myös Facebookissa JK36 Racing tai Instagramissa juho.kantola. Kilpailujen tulokset löytyvät rfme.com sivuilta.