Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Liikuntasalin käyttövuoro peruttiin yksityishenkilöltä – rikkoi toistuvasti ohjeita ja määräyksiä

Yksityishenkilöltä on päätetty perua liikuntasalin viikoittain toistuva käyttövuoro. Käyttövuoro peruttiin ajalta 16.4.–21.5. Asiasta on tehty viranhaltijapäätös.

Syynä käyttövuoron perumiseen on, että sen haltija ei ole sitoutunut noudattamaan salivuorositoumuksen ohjeita ja määräyksiä hänen kanssaan käydyistä keskusteluista huolimatta.

Hän on muun muassa tuonut toistuvasti ilman Klaukkalan koulun rehtorin lupaa omia liikunta- ja musiikkivälineitä koulun liikuntasalin välinevarastoon.

Yksityisenä vakiovuoron käyttäjänä hänellä ei ole automaattista oikeutta liikuntasalin ohessa olevan välinevaraston käyttöön.

Lisäksi kyseinen käyttövuoron haltija on ilman hänelle annettua vuorosidonnaista ovikoodia käynyt luvattomasti Klaukkalan koulun liikuntasali- ja pukuhuonetiloissa sekä välinevarastossa useana iltana ilman vuorovarausta.

Jo ennen käyttövuoron saamista hän aiheutti maaliskuussa häiriötä koulun pukuhuonetiloissa. Häiriön havaitsi illan salivuoron käyttäjä, joka ajoi luvatta liikkunen henkilön pois koulun tiloista ja ilmoitti välikohtauksesta liikuntapalveluille sekä koulun rehtorille.