Rajamäen Mieslaulajat konsertoivat äitienpäivänä Ahjolassa

Mieslaulajat muistuttavat, että keväiseen konserttiin sisältyy yhteislauluja.

Toukokuun toisena sunnuntaina vietetään perinteisesti äitienpäivää. Tänä vuonna kyseinen päivä on 8. toukokuuta sunnuntaina. Rajamäen Mieslaulajat pitää äitienpäivänä konsertin Nurmijärven Ahjolassa kello 16. Kuoroa johtaa Taina Piira ja säestyksestä huolehtii Kumi Komori. Oman tervehdyksensä konserttiin tuo Aleksis-kuoro johtajanaan Victoria Meerson. Yleisöäkään ei ole unohdettu, vaan yhteislauluja on konsertin aikana useita.

Rajamäen Mieslaulajat on vanhin Nurmijärvellä toimiva puhtaasti mieskuoro, joka on perustettu jo vuonna 1945. Perinteiset mieskuorot laulavat neliäänisesti eli, on 1.- ja 2.-tenori sekä 1.- ja 2.-basso. Näin laulaa myös Rajamäen Mieslaulajat. Tämänvuotisen äitienpäiväkonsertin ohjelmassa saadaan kuulla varsin tuttuja keväisiä ja juuri äitienpäivään sopivia lauluja kuten ”Kevätsointuja”, ”Lähde”, ”Hän kulkevi kuin yli kukkien”. Erityisesti miehille tiedoksi, että varautukaa laulamaan kaikille äideille ja naisille ”Sä kasvoit neito kaunoinen”.

Korona-epidemian aikana kuorolaulukonsertteja on ollut vähän tai ei ollenkaan, mutta nyt on tullut aika jälleen palata pikkuhiljaa normaaliin elämään. Näin ollen Rajamäen Mieslaulajat päätti pitää konsertin yli kaksi vuotta kestäneen tauon jälkeen. Koska korona ei ole vielä aivan selätetty, kuorolaiset toivovat, että yleisö suhtautuu siihen, kuten tällä hetkellä muihinkin vastaaviin ihmisten läheisyyksiin, eli tullaan terveenä, huolehditaan riittävästä käsihygieniasta.

Rajamäen Mieslaulajien äitienpäiväkonsertti Nurmijärven Ahjolassa su 8.5. klo 16. Konsertin kesto n. tunti.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut