Kunta pyrkii luopumaan Säästökeskuksesta mahdollisimman nopeasti – myyntineuvonanto hankitaan Finrein Oy:ltä

Nurmijärven kunta hankkii omistamansa Koy Klaukkalan Säästökeskuksen (Kuonomäentie 2, kuvassa) osakkeiden myymiseksi myyntineuvonannon Finrein Oy:ltä. Asiasta on tehty viranhaltijapäätös.

Neuvonantaja laatii kohde-esitteen saamiensa lähtötietojen pohjalta ja esittää myyjälle tavoitteen realistiseksi kauppahinnaksi. Neuvonantaja kontaktoi suoraan potentiaalisia ostajia, esittelee kohdetta ja pyytää kirjalliset sitoumuksetta olevat tarjoukset osoitettuna myyjälle.

Hankinnan ennakoitu arvo on 4 000 euroa. Lisäksi tulee mahdollinen onnistumisperusteinen palkkio, joka on 4 % kauppahinnasta. Yhteenlaskettu palkkio on korkeintaan 59 999 euroa.

Nurmijärven kunnanvaltuuston omistajapohjaisessa linjauksessa Klaukkalan Säästökeskuksen osalta on linjattu, että kunta pyrkii luopumaan yhtiön omistuksesta mahdollisimman nopeasti joko myymällä kohteen tai toteuttamalla kiinteistökehityshankkeen. Kohde on tarkoitus myydä nykyisessä kunnossaan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut