Kunta myy tontin Viirinlaaksosta

Nurmijärven kunta myy Asunto Oy Nurmijärven Klaukkalan Viirille tontin Viirinlaakson alueelta. Tontin kauppahinta on 635 600 euroa. Klaukkalan Viiri hallinnoi tällä hetkellä kyseistä tonttia maanvuokraussopimuksella. Tontti on asemakaavan mukaista asuinkerrostalojen korttelialuetta. Sen pinta-ala on 2 137 m2 ja rakennusoikeutta on 1 816 k-m2. Maanvuokrasopimus on voimassa 30.4.2079 asti. Tontti on rakennettu.

Asunto Oy Nurmijärven Klaukkalan Viiri on ilmaissut halukkuutensa ostaa kyseisen tontin. Tontin rakentamisvelvollisuus on täytetty, joten sen myynnille ei ole esteitä Nurmijärven kunnan puolelta. Kyseinen tontti on ollut vuonna 2016 tarjouskilpailussa mukana. Tuolloin korkeimman tarjouksen teki Master Kodit Oy. Tarjoushinta oli 635 600 euroa. Master Kodit Oy vuokrasi tontin perustettavan asunto-osakeyhtiön nimiin (Asunto Oy Nurmijärven Klaukkalan Viiri).

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut