Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Muutoksia Nurmijärven Keskustan luottamushenkilötiimissä

Taneli Kalliokoski valittiin aluevaltuustoon sekä -hallitukseen. Tämän vuoksi hän on pyytänyt eroa kunnanhallituksen jäsenyydestä, jotta hänellä on riittävästi aikaa hoitaa hyvinvointialueen luottamustehtäviä. Kalliokosken tilalle kunnanhallitukseen Keskusta on nimeämässä Tapio Sivulan, joka toimii tällä hetkellä kunnanhallituksen varajäsenenä. Sivulan tilalle Kalle Mustosen henkilökohtaiseksi varajäseneksi Keskusta on nimeämässä Otto Suhosen.

Kunnanhallituksen keskustaryhmässä Riikka Raekannas jatkaa kunnanhallituksen varapuheenjohtajana, samoin kuin Sirpa Rantala ja Juuso Jaakola-Siimes jatkavat kunnanhallituksen varajäseninä.

Keskustan ryhmä nuorentuu entisestään.

– Keskustan ryhmä kunnanhallituksessa nuorentuu entisestään ja samalla säilytetään vankka kokemus edistää Keskustalle tärkeitä tavoitteita, kuten rakentamisen helpottaminen, kunnan kehittäminen, nurmijärveläisten hyvinvoinnin edistäminen ja lähipalveluiden säilyttäminen, tiedotteessa sanotaan.

Otto Suhosen nimityksestä johtuen hänen tilalleen tarkastuslautakunnan varajäseneksi nimetään Esa Lahtela. Sivistyslautakunnan varajäsenen Riikka Raekannaksen tilalle nimetään Kirsi Viitanen. Kummatkin muutokset johtuvat siitä, että jäsen on tullut esteelliseksi.

Nurmijärven kunnanhallitus on käsitellyt valinnat ja kunnanvaltuusto tekee päätökset luottamushenkilömuutoksista seuraavassa kokouksessaan.

Keskustan valtuustoryhmä on valinnut ryhmän puheenjohtajaksi Riikka Raekannaksen ja varapuheenjohtajaksi Taneli Kalliokosken.