Kaikki Nurmijärven tapahtumat jatkossa samassa kalenterissa – "Tuore ulkoasu innostaa entistä enemmän"

Tapahtumakalenteri uudistettiin täysin. Omat tapahtumat saa lisättyä helposti.

Nurmijärven kunnan tapahtumakalenteri on kokenut suuren muutoksen. Kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltasen mukaan uudistunut tapahtumakalenteri on koko kunnan yhteinen portaali, josta löytyy paljon muutakin kuin vain kunnan järjestämät tapahtumat.

– Kaikki toimijat voivat laittaa omat tapahtumansa kalenteriin, jolloin se palvelee huomattavasti paremmin sekä kuntalaisia että Nurmijärvellä käyviä matkailijoita kaikkien tapahtumien olleessa samassa paikassa, Siltanen sanoo.

Hän näkee Nurmijärven olevan yhteisöllinen paikkakunta, jossa tuotetaan yhdessä tapahtumia.

– Yhdistyksillä ja yrityksillä ei välttämättä ole aikaa eikä resursseja markkinoida tapahtumiaan kaikkialla. Uusi tapahtumakalenteri keskustelee keskenään muiden alustojen kanssa, eli oman tapahtuman saa kalenterin kautta näkyville myös omilla sivuillaan. Tällöin ei tarvitse tehdä tuplamäärää työtä, Nurmijärven kunnan matkailukoordinaattori Janne Raudaskoski sanoo.

Tuore ulkoasu innostaa.

Tapahtumakalenteriin voi rekisteröityä ja luoda profiilin omalle yhteisölleen. Kalenteriin lisätty tapahtuma tulee heti näkyville. Kunta koordinoi kokonaisuutta.

– Peruskäyttäjä voi vaikuttaa kalenterissa omiin tapahtumiin, eli vahingossa ei voi esimerkiksi poistaa toisen järjestämää tapahtumaa, Siltanen sanoo.

Tapahtumakalenterista näkyy myös kaikkien tapahtumien sijainnit kartalla, jolloin etenkin kunnassa vierailevien on helpompi löytää eri tapahtumiin ja hahmottaa, mihin he haluavat mennä. Tapahtumista on myös suora yhteys lipunmyyntiin.

Uudistetusta tapahtumakalenterista voi valita tapahtumat myös päivämäärän tai kategorian mukaan.

– Tämä helpottaa myös tapahtuman järjestäjiä. He voivat katsoa järjestääkö joku muu taho samana päivänä samantapaisen tapahtuman. Tällöin voi miettiä kannattaako samasta yleisöstä kilpailla, Raudaskoski sanoo.

– Uusi kalenteri on siitä hyvä, että se kehittyy ajan mukana. Kalenterin tuore ulkoasu innostaa entistä kalenteria enemmän, Siltanen sanoo.

Tapahtumakalenterin käyttäjille pidetään Teamsissä info 24.5. klo 10–11.15.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut