Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

SF-Caravan Hyvinkään seutu ry palkittiin Vuoden caravan-yhdistykseksi – ylläpitää SF-Caravan Sääksiä Sääksjärven rannalla

SF-Caravan ry:n liittokokous julkisti lauantaina 21.5. Sotkamon Vuokatissa Vuoden Caravan 2021 -yhdistyksen. Vuoden yhdistykseksi palkittiin SF-Caravan Hyvinkään seutu ry, kertoo SF-Caravan ry verkkosivuilllaan.

SF-Caravan Hyvinkään seutu ry hoitaa ja ylläpitää kahta laadukasta SF-Caravan leirintäaluetta, SF-Caravan Sääksiä Nurmijärven Sääksjärven rannalla ja SF-Caravan Vihti Parkia Vihdissä Vihtijärven rannalla. Kahden leirintäalueen hoitaminen menestyksellisesti vaatii runsaasti talkooväkeä ja toimikuntatyötä sekä yhdistyksen johdon kehittämis- ja suhdetoimintataitoja ympäröiviin kuntiin, matkailuyrityksiin ja muihin yhteistyökumppaneihin. Tämän työn kokonaisvaltaisessa organisoinnissa yhdistys on palkitsijoiden mukaan onnistunut erinomaisesti. Leirintäalueet ovat sekä kausipaikkalaisten että päiväkävijöiden suosiossa ollen tärkeitä tukikohtia pohjoisen Uudenmaan matkailijoille.

SF-Caravan Hyvinkään seutu ry on perustettu 16.11.1975. Yhdistyksen jäsenmäärä vuoden 2021 lopussa on 1295. Yhdistyksen toimialueena on Hyvinkää ympäristöineen. Yhteensä SF-Caravan ry:ssä on 79 jäsenyhdistystä, joiden yhteenlaskettu henkilöjäsenmäärä on 66 694.

Palkitsemisperusteluissa todetaan, että yhdistyksen muu toiminta, hallinto ja tiedotus on mallikelpoisella tavalla järjestetty. Yhdistyksen internet-sivut ovat modernit, selkeät ja informatiiviset. Erityistä huomiota voi kiinnittää nykyaikaisen tietosuojakäytännön mukaisiin rekisteriselostetietoihin, jotka ovat asianmukaisesti esillä.

Viime vuonna yhdistys sai hauskaa tunnettavuutta Sääksin alueelta lähetetyssä televisio-ohjelmassa. Etelä-Suomen SF-Caravanin yhdistysten yhteistoimintaelimessä ESMYssä Hyvinkään seutu oli kantavana voimana yhteisten tapahtumien järjestelyissä.

Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Pertti Sarkkinen ja sihteerinä Tiina Liljeberg.