Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärven Sähkön toimitusjohtaja vaihtuu – Jarmo Kurikka on irtisanoutunut tehtävästään

Nurmijärven Sähkö Oy:n ja Nurmijärven Sähköverkko Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Vuodesta 2011 yhtiöiden toimitusjohtajana toiminut Jarmo Kurikka (kuvassa) on irtisanoutunut toimitusjohtajan tehtävistä, kerrotaan Nurmijärven Sähkön tiedotteessa. Uuden toimitusjohtajan rekrytointi aloitetaan välittömästi.

– Kuluneiden yhdentoista vuoden aikana olen päässyt työskentelemään Nurmijärven innostavien asioiden parissa. Koen että nyt on hyvä hetki sekä henkilökohtaisesti että yhtiöiden kannalta antaa ohjat seuraaviin käsiin, Kurikka kertoo.

– Olen tyytyväinen aikaansaamiimme asioihin ja haluan jo tässä vaiheessa kiittää kaikkia työntekijöitämme sekä yhteistyökumppaneitamme. Olen tyytyväinen siitä, että voin luovuttaa kiinnostavan näköalapaikan kasvavalla markkina-alueella seuraajalleni, hän jatkaa.

Yhtiöiden hallitusten puheenjohtaja Jari Vainio kertoo kunnioittavansa toimitusjohtajan päätöstä ja kiittää toimitusjohtajaa hyvästä ja pitkäjänteisestä työstä.

– Haluan hallituksen puolesta kiittää Jarmoa hyvin tehdystä työstä, jämäkästä johtamisotteesta ja toimivasta yhteistyöstä. Kurikka jättää tehtävänsä näillä näkymin vuoden lopulla, Vainio sanoo.

Vainion mukaan yhtiön hallitus neuvottelee toimitusjohtajan kanssa työsuhteen päättymisestä siten, että siirtyminen saadaan varmistettua joustavasti, kunnes uusi toimitusjohtaja aloittaa tehtävässään.

Nurmijärven Sähkö Oy ja Nurmijärven Sähköverkko Oy ovat 100 prosenttisesti Nurmijärven kunnan omistamia yhtiöitä.

– Kuntaomistajan kannalta toimitusjohtaja Kurikka on luotsannut yhtiötä yhdentoista vuoden aikana mallikkaasti Nurmijärven kunnan ja sitä kautta kuntalaisten omistaman energiayhtiön hyväksi. Olemme erittäin tyytyväisiä Jarmon työhön ja kehittämisotteeseen. Uskomme, että Nurmijärven Sähkö ja Sähköverkko yhtiöinä tarjoavat innostavan ja mielenkiintoisen johtajapaikan”, Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä sanoo.

Nurmijärven Sähkö aloittaa uuden toimitusjohtajan rekrytoinnin välittömästi. Toimitusjohtajan tehtävistä ja rekrytoinnista lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Jari Vainio (puh. 040 733 0277).