Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keudasta valmistui 525 opiskelijaa toukokuussa – Nurmijärveltä 42

Keuda Nurmijärven Lopentieltä on valmistunut 42 opiskelijaa toukokuussa 2022, kerrotaan Keudan tiedotteessa.

Ajoneuvoalan ammattitutkinnon on suorittanut yksi opiskelija. Autoalan perustutkinnon on suorittanut neljä opiskelijaa.

Liiketoiminnan perustutkinnon on suorittanut kolme opiskelijaa. Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon on suorittanut yksi opiskelija. Rakennusalan perustutkinnon on suorittanut yksi opiskelija.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon on suorittanut neljä opiskelijaa ja yksi opiskelija on suorittanut tutkinnon osan tai osia. Sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon on suorittanut viisi opiskelijaa. Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinnon on suorittanut seitsemän opiskelijaa.

VALMA-koulutuksesta eli ammatilliseen koulutukseen valmentavasta koulutuksesta 15 opiskelijaa on suorittanut koulutuksen osan tai osia.

Keudasta valmistui yhteensä 525 opiskelijaa toukokuussa 2022. Ammatillisista tutkinnoista valmistui 434 opiskelijaa. Heistä 345 on suorittanut koko tutkinnon ja 89 on suorittanut tutkinnon osan tai osia. Tutkinnot pitävät sisällään perustutkintoja, ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja.

Aikuisten perusopetuksesta on valmistunut yksi opiskelija. Hän on suorittanut koko koulutuksen.

VALMA-koulutuksesta valmistui yhteensä 90 opiskelijaa. Heistä kuusi on suorittanut koko koulutuksen ja 84 on suorittanut koulutuksen osan tai osia. Osa VALMA-koulutuksesta valmistuneista on opiskellut Suomi toisena kielenä -polkua.