Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Luksusautot kokoontuvat Nurmijärven Myllykukkoon – osallistuville autoille kriteerit, katsomaan voi tulla kuka vain

Wheelspeeders järjestää sunnuntaina 5. kesäkuuta Sport&Luxury-nimellä kulkevan autotapahtuman. Tapahtuma kohdistetaan sporttisten, näyttävien ja tehokkaiden luksusautojen omistajille, tapahtuman tiedotteessa kerrotaan.

Päivä pitää sisällään kahvittelua, tutustumista, moottoriradalla ajoa, maisema-ajoa cruising tyylisesti ja illan päätteeksi illallisen porukan kanssa. Tapahtumassa pyritään luomaan yhteisöllisyyttä toimimalla yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Tapahtumapäivä alkaa Nurmijärven Neste Myllykukolla, jossa autot asetetaan näyttävästi vieretysten. Valokuvaajat ja muu yleisö on toivotettu tervetulleeksi lähtöpaikalle kuvailemaan ja katselemaan autoja. Paikalle voi tulla klo 11–12.45 aikaan, jolloin yleisö voi nähdä autojen saapumisen, valokuvata urheilu- ja luksusautoja ja lopuksi nähdä meidän poistumisen letkassa.

Matka jatkuu osallistujien kesken kohti seuraavaa stoppia Pirkanmaan suuntaan. Siellä vietetään aikaa tutustuen moottorirata-ajoon ja hurjasteluun. Halukkaat pääsevät ajamaan radalla pientä ratamaksua vastaan. Iltapäivällä suunnataan takaisin kohti pääkaupunkiseutua aina ravintolan pihamaalle asti. Tapahtuma päättyy yhteiseen illalliseen halukkaiden kesken.

Tapahtumaan osallistuville ajoneuvoille on asetettu tietyt kriteerit. Myllykukon Nesteeltä löytyy Wheelspeedersien infopiste, jossa jaetaan reittiohjeita ja päiväohjelmia osallistujille sekä lisätietoa tapahtumasta.