Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

STT:n lukiovertailu: Nurmijärven lukio Suomen kuudenneksi paras

Nurmijärvellä yhteensä 200 ylioppilasta sai lauantaina painaa valkolakin päähänsä. Näistä 104 valmistui Nurmijärven lukiosta ja 96 Arkadian yhteislyseosta.

Nurmijärven lukiolla iloittiin myös upeasta menestyksestä STT:n lukiovertailussa. Nurmijärven lukio sijoittui valtakunnallisessa suurten lukioiden vertailussa kuudenneksi. Lisäksi maakunnan listauksessa Nurmijärven lukio sijoittui niin ikään kymmenen parhaan lukion joukkoon.

– Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä Nurmijärven lukion uusista ylioppilaista. Nyt julkaistussa STT:n lukiovertailussa upea menestys on merkittävä saavutus koko lukion yhteisöllemme, Nurmijärven lukion rehtori Heidi Handolin-Kiilo sanoo.

STT:n lukiovertailussa ylioppilaskirjoitusten tuloksia verrataan opiskelijoiden peruskoulun päättötodistuksiin. Näin lukion vaikutuksesta oppimistuloksiin saa paremman kuvan kuin vertaamalla vain eri lukioiden yo-tuloksia, todetaan kunnan tiedotteessa.