Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärvi-elämyksiä voi ostaa Doerz Nurmijärvi -palvelusta

Visit Nurmijärvi -sivustolta ohjataan kävijöitä Nurmijärven omalle Doerz-elämyspalvelualustalle (doerz.com/nurmijarvi), josta ihmiset voivat varata ja ostaa Nurmijärvellä tarjottavia elämyksiä ja aktiviteetteja suoraan verkosta. Doerz Nurmijärvestä löytyy jo nyt noin 30 erilaista Nurmijärvellä tapahtuvaa aktiviteettia.

Tällä hetkellä palvelusta voi jo varata tai ostaa esimerkiksi Rajamäen funkkisarkkitehtuuria tai sotahistoriaa esitteleviä kävelykierroksia, metsäjoogaa, varjoliitoa, uintihetkiä lämmitetyssä ulkoaltaassa sekä puukonvalmistus- ja vahamaalauskursseja.

– Paikallisuus ja autenttisuus ovat jo pitkään olleet matkailun nousevia trendejä. Näen Nurmijärvellä paljon potentiaalia ja uskon voivamme avata paikallisille elämystuottajille ovia uusien asiakkaiden luokse, toteaa Doerzin perustaja ja toimitusjohtaja Tomi Virtanen.

Kaikki Nurmijärvellä elämyksiä tarjoavat yritykset ja yksityishenkilöt voivat lisätä aktiviteetteja varattavaksi ja myytäväksi Doerz Nurmijärvi -sivustolle. Elämyksiä tuottavat toimijat tekevät liittyessään sopimuksen Doerzin kanssa. Kulut palveluntarjoajille ovat 5 % toteutuneista kaupoista. Nurmijärven kunta tarjoaa alustan käyttöön ja markkinoi sitä, mutta ei vastaa alustalla myytävistä palveluista ja kaupankäynnistä.