Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Aleksis Kiven elämän ja teokset yhdessä paketissa näyttämölle

Red Nose Company ja Avanti! tuovat yhdessä näyttämölle Aleksis Kiven elämän ja teokset yhdessä paketissa. Teos on osa Kansallisteatterin 150-vuotisjuhlavuoden ohjelmistoa. Kivi-kunnat Nurmijärvi ja Tuusula järjestävät esityksen lauantaina 29. lokakuuta kello 15 Monikkosalissa Nurmijärvellä. Tuusulasta järjestetään lipun ostaneille ilmainen yhteiskuljetus.

Millaisen hinnan tinkimätön taiteelle omistautuminen ja oman tiensä kulkeminen langetti kirjailijalle itselleen maksettavaksi? Aleksis Kivi liikkuu kansalliskirjailijaan liittyvien teemojen parissa kuolemasta rakkauteen, eksistentialismista rahaan ja luonnosta modernin maailman ongelmiin. Esitys kertoo myös kirjailijan vähemmän tunnetuista puolista sekä hänen elämäänsä vaikuttaneista ihmisistä.

Kivi-kunnat Tuusula ja Nurmijärvi viettävät merkkivuotta mielenterveyden edistämisen teemalla. Aleksis Kiven kuolemasta tulee 31. joulukuuta kuluneeksi 150 vuotta.