Toimita tallenteet nopeasti poliisille

Tallenteiden mahdollisimman nopea toimittaminen poliisille rikoksen tapahduttua on äärimäisen tärkeää, Itä-Uudenmaan poliisi tiedottaa. Tallenne voi joskus olla jopa ratkaisevassa roolissa, että epäilty rikos lähtee aukeamaan ja esimerkiksi anastettua omaisuutta saadaan vielä takaisin ja siten palautettua asianomistajalle.

– Valitettavasti aika useinkin käy niin, että törkeisiinkin rikoksiin olisi saatavilla videomateriaalia, mutta sen saaminen viivästyy, kun kohteissa ei osata käyttää laitteita eikä tiedetä kuka niitä osaisi käyttää, kertoo rikoskomisario Krista Vallila.

– Rikosten selviäminen on meidän kaikkien yhteinen etu ja kehotammekin nyt kaikkia kiinteistöjen kameravalvonnasta vastaavia henkilöitä pitämään huolta siitä, että oma henkilökunta on perillä tämän asian tärkeydestä ja kaikki osaavat tarvittaessa käyttää laitteita, Vallila jatkaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut