Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rajamäen kampuksen luonnossuunnitelmat sivistyslautakuntaan lausunnolle

Rajamäen kampuksen suunnitelmat etenevät. Rajamäen kampuksesta on tarkoitus rakentaa monikäyttöinen tila opetukselle ja muulle käytölle, kuten liikuntahallille, kirjastolle ja nuorisotilalle. Seuraavaksi sivistyslautakunta lausuu kokouksessaan 16. kesäkuuta kunnan tilakeskuksen pyynnöstä näkemyksensä Rajamäen kampuksen luonnossuunnitelmista. Kokouksessa on nähtävillä kaksi arkkitehdin laatimaa vaihtoehtoista suunnitelmaa Rajamäen kampuksen rakentamiseksi:

Vaihtoehto B: Osa koulusta rakennettaan uudisrakennuksina ja osa koulun tiloista tulee peruskorjattavaan Kuntola-rakennukseen ja lisäksi rakennetaan uusi Rajakaari, johon tulee liikuntatilat ja myöhemmin nuorisotilat ja kirjasto.

Vaihtoehto D: Kaikki koulun tilat tulevat uudisrakennuksina, lisäksi rakennetaan uusi Rajakaari, johon tulee liikuntatilat ja myöhemmin nuorisotilat ja kirjasto.

Kampukseen liittyviin suunnitelmiin voi tutustua kunnan kotisivuilla sekä esitykseen sivistyslautakunnan lausunnoksi kokouksen esityslistalla.

Sivistyslautakunnan lausunnon jälkeen Rajamäen kampuksen luonnossuunnitelmat etenevät tekniseen lautakuntaan ja tämän jälkeen kunnanhallituksen päätettäväksi.