Nurmijärvestä laaditaan historiateos – keskittyy 1960-luvulta nykypäivään

Nurmijärven kunnasta laaditaan historiateos, tiedottaa Nurmijärven kunta. Historiateos on tarkoitus valmistua kunnan 250-vuotisjuhlavuodeksi.

Nurmijärven kunta viettää juhlavuotta vuonna 2025, jolloin kunta hallintopitäjänä täyttää 250 vuotta. Historiateos on Nurmijärven kunnan historian 4. osa. Teoksessa keskitytään Nurmijärven kunnan historiaan 1960-luvulta nykypäivään. Kirjan kirjoittavat Ossi Viita ja Jouni Lavikainen.

Nurmijärven kunnanhallitus on nimittänyt teoksen kirjoittamisen tueksi historiatoimikunnan, joka aloitti työnsä 13.6. Toimikunta koostuu asiantuntijoista ja kunnan historiaa tuntevista henkilöistä.

– Tavoitteenamme on, että saamme historiatyön kautta uutta ymmärrystä Nurmijärvestä ja siitä, miksi kuntamme on tänä päivänä sellainen kuin se on. On myös tärkeää, että saamme kerättyä talteen arvokasta muistitietoa sodanjälkeisistä vuosista siltä sukupolvelta, joka on rakentanut yhteiskuntamme ja Nurmijärven, kunnanjohtaja Outi Mäkelä kertoo tiedotteessa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut