Herusten Slumpin huutokauppa päättyi – korkein tarjous yli 230 000 euroa

Nurmijärven kunnan omistama Slumppi on vaihtamassa omistajaa yli 230 000 eurolla.

Herustenjärven rannalla sijaitseva kiinteistö oli myynnissä Huutokaupat.com-sivustolla. Tämän viikon maanantaina kello 10 päättyneen huutokaupassa tehtiin kaikkiaan 252 tarjousta, joista korkein on suuruudeltaan 230 325 euroa. Alun perin huudoissa lähdettiin toukokuussa liikkeelle 5555 eurosta.

Kaikkiaan huutokaupassa oli 33 eri tarjoajaa. Myynti-ilmoitusta katsottiin sivustolla kaikkiaan 35700 kertaa.

Kyseisellä järvenrantakiinteistöllä on vuonna 1988 valmistunut 112 neliömetrin suuruinen hirsirakenteinen mökki sekä sauna ja grillikatos.

Mökki on siirretty kiinteistölle 90-luvun alussa Karhunkorven teollisuusalueelta, jossa se toimi kahvilana. Koko kiinteistön pinta-ala on 11 560 neliömetriä.

Nyt päättyneen huutokaupan seurauksena ostajan tulee maksaa 5000 euron ennakkomaksu viikon sisällä huutoajan päättymisestä. Kiinteistön osalta kauppa on tehtävä kolmen kuukauden kuluessa myyntipäätöksen lainvoimaisuudesta. Mikäli ostaja peruu kaupan, kunta ei palauta ennakkomaksua.

Nurmijärven kunta myös pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut