Aloite: Klaukkalaan oma graffitiseinä – lisäksi nuoret maalaamaan Klaukkalantien alikulut

Kokoomuksen kunnanvaltuutetut Riina Mattila, Virpi Räty ja Tarleena Takalo-Eskola esittävät Klaukkalantien alikulkujen maalaamista ja graffitiseinän pystyttämistä Klaukkalaan. He jättivät aiheesta valtuustoaloitteen kesäkuun valtuuston kokouksessa.

Aloitteen mukaan Klaukkalantien alikulut ovat valtaosin epäsiistejä ja -viihtyisiä. Myös kuntalaisilta on tullut paljon palautetta Klaukkalan yleisestä epäsiisteydestä ja toiveita sen parantamisesta. Samaan aikaan nuorilla on vain vähän osallistumismahdollisuuksia kohentaa omaa elinympäristöään ja olla osallisena ympäristön kehittämisessä.

Aloitteessa ehdotetaankin, että Klaukkalan ympäristön siistiminen aloitettaisiin Klaukkalantien alikulkujen osalta. Samalla nurmijärveläisille nuorille tarjottaisiin mahdollisuus maalata alikulkujen seinät yhteistyössä Nurmijärven kunnan nuorisotoimen ja koulujen kanssa.

Lisäksi aloitteessa esitetään, että kunnassa ryhdyttäisiin kartoittamaan ensimmäisen graffitiseinän paikkaa Klaukkalan alueelta, esimerkiksi skeittipuiston yhteydestä. Tähän seinään nuorilla olisi mahdollisuus toteuttaa graffititaidetta.

– Kun Klaukkalasta saadaan käytännön kokemusta, varataan mahdollisuus idean toteuttamiseen myös kunnan muissa taajamissa myöhemmin, mikäli käyttäjäkokemukset osoittautuvat myönteisiksi, aloitteessa todetaan.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut