Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Perttulan Keudasta valmistui 32 opiskelijaa – kaikkiaan valmistuneita 368

Keudasta valmistui ammatillisista tutkinnoista yhteensä 368 opiskelijaa kesäkuussa 2022. Heistä 262 on suorittanut koko tutkinnon ja 106 on suorittanut tutkinnon osan tai osia. Tutkinnot pitävät sisällään perustutkintoja, ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja. Aikuisten perusopetuksesta valmistui yksi opiskelija.

Keuda Nurmijärven Lopentieltä valmistui 32 opiskelijaa kesäkuussa 2022.

Ajoneuvoalan ammattitutkinnon on suorittanut yksi opiskelija. Autoalan perustutkinnon on suorittanut kolme opiskelijaa. Liiketoiminnan perustutkinnon on suorittanut viisi opiskelijaa. Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon on suorittanut kolme opiskelijaa ja yksi opiskelija on suorittanut tutkinnon osan tai osia. Rakennusalan perustutkinnon on suorittanut yksi opiskelija.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon on suorittanut kuusi opiskelijaa ja kolme opiskelijaa on suorittanut tutkinnon osan tai osia. Sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon on suorittanut kolme opiskelijaa. Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinnon on suorittanut neljä opiskelijaa.