Juho Hervalle hopeaa räpyläuinnin nuorten Euroopan mestaruuskilpailuista

Nurmijärven Uinnin räpyläuinnin maajoukkueessa harjoittelevat räpyläuimarit Juho Herva ja Nina Sundberg edustivat Suomea räpyläuinnin nuorten Euroopan mestaruuskilpailuissa. Kilpailut järjestettiin Puolan Poznanissa 20.–26. kesäkuuta 2022.

EM-kilpailuihin osallistui Suomesta joukkue, jossa oli Hervan ja Sundbergin lisäksi kolme muuta räpyläuimaria kahdesta eri räpyläuintiseurasta.

Suomalaisten paras tulos oli Juho Hervan hopeamitali sadan metrin sukelluksessa. Herva myös pääsi sadan metrin BF-finaaliin sijoittuen sijalle 4. sekä 50 metrin SF-uintifinaaliin sijoittuen 5. sijalle. 50 metrin AP-finaalissa hän sijoittui sijalle 8.

Herva paransi kisoissa myös henkilökohtaisia ennätyksiään ja teki uusia Suomen ennätyksiä. Uusia Suomen ennätyksiä Herva teki 100BF, 100IM (sukellus), 50SF -matkoilla.

Sundberg puolestaan osallistui kilpailuissa 4x100metrin SF-tyttöjen viestiin, jossa joukkue teki hyvän suorituksen ja sijoittui yhdeksännelle sijalle. Joukkue teki myös uinnillaan uuden Suomen ennätyksen.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut