Rajamäen rykmentin Megan Carter-Daviesille sprintin MM-kultaa

Vuoden 2022 sprintin maailmanmestaruuskisat järjestettiin Tanskassa. Matkoja oli kolme: sprinttiviesti, knock-out sprintti ja henkilökohtainen sprintti. Rajamäen Rykmentin, Iso-Britannian maajoukkueen Megan Carter-Davies suoriutui kaikista kisoista loistavasti ollessaan ankkuroimassaan sprinttiviestissä ja knock-outissa hopeamitalilla ja kaiken kruunuksi henkilökohtaisessa sprintissä ensimmäinen ollen maailmanmestari.

Torstain henkilökohtaisessa sprintissä Carter-Davies teki varman suorituksen. Ero hopeamitalistiin Simona Abersoldiin oli kuusi sekuntia ja pronssimitalisti Alice Leakeen 18 sekuntia.

Carter-Davies ei tehnyt kisassa virheitä, vaikka teki matkan varrella pieniä pysähdyksiä. Muut kärkijuoksijat sortuivat virheisiin. Voittohaastattelussa hän mainitsi, että parantunut suunnistuksen itseluottamus ja siten taitotaso on ollut avain sprinttivauhdin paranemiseen.

– Brittien maajoukkueen yhteishenki on ollut erinomainen, kuten myös seurahenki rykmenttiläisten kanssa, Carter-Davies sanoo.

Viime pääsiäisen aikaan rykmenttiläiset olivat leirillä Walesissa Carte-Daviesin kotimaisemissa kisaten myös paikallisissa pääsiäiskisoissa.

Seuraavaksi naisella on ansaitut voittojuhlat, joiden jälkeen hän keskittyy elokuun EM-suunnistuksiin Virossa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut