Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Neon 2 ja Abreu Taaborinvuoren tähtinä – koko perheen konserttien valtteja istumakatsomo ja aikainen alkamisajankohta

Taaborinvuoren tapahtuma-alueella kuullaan elokuun ensimmäisenä viikonloppuna kaksi konserttia, kerrotaan Nurmijärven kunnan tiedotteessa.

Perjantaina 5. elokuuta esiintyvä Neon 2 tarjoaa mutkatonta biletunnelmaa ja ysärinostalgiaa. Polku-albumin 30-vuotisjuhlia viettävä bändi on palannut lavoille ja sen uuteen tuotantoon kuuluva Pieninä palasina kuuluu kesän radiohitteihin.

Perheitä jopa kolmen sukupolven voimin.

Nuorempaa artistipolvea edustavan Abreun lavashow kuumentaa Taaborinvuoren lauantaina 6. elokuuta. Isojen festivaalien päälavoja kiertävän laulajan ympärillä on viime aikoina kohuttu keikkakesän näyttävimpiin kuuluvan esiintymisasun ja villien tanssiosuuksien tiimoilta.

Molemmat konsertit ovat ikärajattomia ja alle 2-vuotiaat sylissä istuvat lapset pääsevät niihin sisään maksutta.

– Taaborinvuoren konserteissa on perinteisesti nähty perheitä jopa kolmen sukupolven voimin. Tapahtumat on suunniteltu aikataulujen puolesta perheystävällisiksi, ja ne sopivat kaikille, jotka eivät syystä tai toisesta halua odottaa konsertin alkamista ja päättymistä pikkutunneille saakka, tiedotteessa kerrotaan.

Yleisöllä on mahdollisuus tutustua konserttien yhteydessä Taaborinvuorella oleviin museonäyttelyihin ja vieressä sijaitsevaan Aleksis Kiven koti -museoon. Alueella on konserttien aikana ravintolapalvelut, joista vastaa Kivi-juhlat ry.

Taaborin metsäklubi: Pe 5.8. klo 19 Neon 2 ja la 6.8. klo 15 Abreu. Taaborinvuoren tapahtuma-alue, Koulunkulmantie 34, Palojoki. Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut. Lisätiedot: visitnurmijarvi.fi/taaborinvuori