Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hassisen Koneen lauantainen stadionkeikka sai teeveestä tutun juontajan! – "Aion tämän kunniaksi laittaa puvun ylle"

Kesällä muutaman keikan tehnyt ja lauantaina Tampereen Ratinassa esiintyvä Hassisen Kone on saanut viikonlopun keikalleen juontajan. Hän on Tampereelle juurtunut maisteri Simo Frangén. Frangénille myös musiikkihommat ovat tuttuja, sillä hän oli Alivaltiosihteeri-ryhmässä aikanaan myös basistina kun yhtye teki soittokeikkoja.

Pyyntö oli tullut pääkallonpaikalta, Ismo Alangolta itseltään.

– Kesken junamatkan sain erinomaisen iloisen puhelinsoiton. Hassisen Koneen manageri Vesa Ristimäki soitti. Vesa kertoi, että Ismo Alanko oli kehottanut häntä pyytämään meikäläistä Hassisen Koneen Ratinan stadionkonsertin juontajaksi, Frangén kertoo Facebook-päivityksessään.

– Kyseessä on sen luokan kunniatehtävä, että aion tämän kunniaksi lauantaina laittaa puvun ylle ja paremman hattuni päähän, Frangén jatkaa.

Myös muuta yhtyeeseen liittyvää tarpeistoa löytyy Maisterin yltä.

– Kaikesta tästä innostuneena kaivelin laatikosta esille 1980-luvun alussa itse leikkaamani ja askartelemani Hassisen Kone -rintanapin.