Kohua herättänyt sähköyhtiö meni konkurssiin – toimi näin, jos sinulla on yhä saatavia Fi-Nergyltä

Kohua herättänyt sähköyhtiö Fi-Nergy Voima Oy on asetettu konkurssiin 21. heinäkuuta annetulla Helsingin käräjäoikeuden päätöksellä. Fi-Nergy keräsi laskutuksessaan ennakkomaksuja, jolloin sähkösopimusten päätyttyä yhtiön olisi pitänyt toimittaa asiakkaalle loppulasku ja palauttaa ylimääräiset maksut. Monilla kuluttajilla on Fi-Nergyltä useiden satojen eurojen saatavia.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto neuvoo, että konkurssitilanteissa ainoa mahdollinen tapa saada puuttuvat suoritukset on valvoa saatavia konkurssimenettelyssä. Kuluttajan tulee seurata konkurssipesän tiedotusta, jos haluaa valvoa saatavansa myöhemmin.

Fi-Nergy Voima Oy:n konkurssipesän pesänhoitajaksi on määrätty Borenius Asianajotoimisto Oy:n asianajaja Robert Peldán. Kuluttajien tulee lähettää tiedot saatavistaan pesänhoitajalle mahdollisimman pian, sillä pesänhoitajan on saatava selvitys valmiiksi 21. syyskuuta mennessä.

Tiedot lähetetään ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen finergy@borenius.com tai kirjeitse Borenius Asianajotoimisto Oy:n osoitteeseen Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki. Jos kuluttaja ei tarkalleen tiedä saatavansa määrää, voi hän esittää tästä pesänhoitajalle arvionsa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut