Keusote keskittää kiireellistä vastaanotto-toimintaa – muutos astui voimaan maanantaina

Terveysasemilla ei ole enää virka-ajan ulkopuolista kiirevastaanottoa.

Keusoten vastaanottopalvelujen aukioloaikoja yhdenmukaistetaan ja virka-ajan ulkopuolista kiireellistä läsnävastaanottotoimintaa keskitetään elokuun alusta alkaen. Jatkossa lääkärin ja hoitajan vastaanotot palvelevat asiakkaita arkisin kello 8–16 kaikissa Keusoten jäsenkunnissa.

Uudistuksen myötä Järvenpään, Mäntsälän ja Nurmijärven terveysasemilla ei ole enää virka-ajan ulkopuolista kuntakohtaista kiirevastaanottoa.

Muutos ei vaikuta virka-aikaiseen toimintaan.

Keusoten mukaan muutos ei vaikuta virka-aikaiseen toimintaan eikä käytössä oleviin numeroihin.

Kiireellinen hoito keskitetään 1.8. alkaen virka-ajan ulkopuolella uuteen Keusoten Akuuttiin, joka toimii Järvenpään Justin tiloissa sekä Hyvinkään sairaalan yhteispäivystykseen, jossa on myös yöpäivystys.

– Keusoten Akuutissa ja sairaaloiden yhteispäivystyksissä hoidetaan ainoastaan välitöntä kiireellistä hoitoa tarvitsevia asiakkaita. Muut asiakkaat ohjataan omalle terveysasemalle virka-aikana hoidettavaksi, Keusote tiedottaa.

Mikäli jatkossa tulee tarve saada kiireellistä hoitoa iltaisin, viikonloppuisin ja arkipyhinä, tulee soittaa Keusoten puhelinpalveluun (019 226 0505) ennen hoitoon hakeutumista.

– Puhelimessa ammattilainen tekee hoidon tarpeen arvion. Kiireellinen hoito toteutetaan joko etä- tai läsnävastaanottona.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut