Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Heikkilän matka katkesi lauantaina ulosajoon – hyvässä vauhdissa jälleen sunnuntaina

Mikko Heikkilä, 30, kartanlukijansa Samu Vaalerin, 24, kanssa, on sijoittunut kolmanneksitoista Jyväskylässä ajetussa WRC Secto Rally Finlandissa, kerrotaan Mikko Heikkilä Racing -tiedotuksesta. Kärkivauhdissa ollut Heikkilä joutui keskeyttämään lauantain toisella erikoiskokeella Rapsula 2:lla ulosajon seurauksena.

– Pitkä mutka joka kiristyi, ja lähdin hakemaan siihen linjaa syvemmältä kuin missä ura oli. Vauhtia ei ollut liikaa, tulin jopa varovaisesti siihen mutkaan. Mutkan sisäpuolella oli tolppa ja lähdin oikaisemaan luisua sitä väistääkseni, josta ajauduin irtopöperön puolelle ja siitä penkkaan. Auto osui penkkaan ja osuma rikkoi takapyörän. Harmittaa todella paljon, kilpailu sujui muutoin ihan kohtuullisesti. Nöyrät kiitokset ja pahoittelut yhteistyökumppaneilleni, Heikkilä kertoo tiedotteessa.

Heikkilän Skoda Fabia Rally2 Evo saatiin kuntoon sunnuntaita varten, ja hän jatkoi siitä, mihin lauantaiaamuna jäi.

Oittilan toisella ajokerralla Heikkilä oli neljänneksi nopein, mutta rallin päättäneellä Ruuhimäki 2:lla epäonni astui taas kuvioihin Heikkilän kärsittyä rengasrikon.

– Urassa oli aikamoinen moukari, ilmeisesti irtokivi. Pysähdyttiin vaihtamaan rengas pätkällä ja ajeltiin hiljaa pois. Kuitenkin ehdottomasti positiivista, että päästiin ajamaan myös tänään. Ei tarvitse ensi viikolla miettiä, olisiko kärkivauhtiin kerennyt, kun ajettiin tänään samoja aikoja kärjen kanssa, Heikkilä kertoo sunnuntain kisan jälkeen tiedotteessa.

Ralli SM -sarja jatkuu Mikkelissä 26.-27.8.