Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pääkirjasto palaa syyskuussa uudistettuihin tiloihin

Nurmijärven pääkirjaston remontti on loppusuoralla, ja kirjasto muuttaa väistötiloista takaisin kirjastorakennukseen Punamullantielle syyskuun aikana. Muutto vaikuttaa kirjaston aukioloaikoihin ja palveluihin.

Mahlamäentien toimipiste palvelee rajoitetusti 5.–15. syyskuuta seuraavin aukioloajoin: ma, ke 10–19, ti-to 10–16, pe-la suljettu. 16.9.–2.10. kirjasto on kokonaan suljettu.

5.–15. syyskuuta kirjastossa on mahdollista kopioida ja tulostaa, hoitaa välttämättömiä asioita tietokoneella, palauttaa lainoja ja noutaa varauksia. 16. syyskuuta alkaen varaukset ohjataan noudettaviksi muihin toimipisteisiin tai jätetään odottamaan pääkirjaston avautumista. Varausten tärppäysaikaa voi siirtää lokakuulle, jolloin paikka varausjonossa säilyy. Siirron voi tehdä kirjaston asiakaspalvelussa tai verkkokirjastossa.

Pääkirjastosta lainatuille aineistoille ei aseteta eräpäiviä sulkuajalle. Hyllyssä olevan aineiston lainattavaksi saaminen voi viivästyä syyskuun aikana.