Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen johtajan pestiin kahdeksan hakijaa – tässä nimet

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen johtajan pesti kiinnostaa kahdeksaa hakijaa.

Hakemusten jättöaika umpeutui perjantaina kello 13. Hakijoiden joukossa on Keusotea alusta lähtien johtanut va. hyvinvointialuejohtaja, lääketieteen ja kirurgian tohtori Pirjo Laitinen-Parkkonen.

Tehtävä kiinnostaa myös Mustijoen perusturvaa Mäntsälässä ja Pornaisissa johtanutta Eija Rintalaa, joka toimii tällä hetkellä Seinäjoen kaupunki sosiaali- ja terveysjohtajana. Rintala on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri.

Hakemuksensa jättivät myös Forssan seudun hyvinvointiyhtymä yhtymäjohtaja, hallintotieteiden tohtori Mikko Komulainen, filosofian tohtori Mika-Petri Laakkonen, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän vs. toimitusjohtaja, maa- ja metsätaloustieteiden maisteri Timo Louna, hallintotieteiden maisteri Merja Niemi,  filosofian tohtori, terveydenhuollon maisteri Tiina Pohjonen sekä Raision kaupunki sosiaali- ja terveysjohtaja, yhteiskuntatieteiden maisteri Juha Sandberg.

– Hyvinvointialuejohtajan tehtävämme herätti kiinnostusta ja saimme joukon asiantuntevia hakijoita. Valintaryhmä kokoontuu maanantaina 15.8. käsittelemään saapuneet hakemukset ja päättää rekrytointiprosessin etenemisestä, sanoo aluehallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu Keusoten tiedotteessa.

Hyvinvointialuejohtaja valitaan virkaan aluevaltuustossa 22.9. mennessä.

Hyvinvointialuejohtajan hakuprosessi on herättänyt keskustelua. Kaksi viikkoa kestänyt hakuaika on arvostelijoiden mielestä liian lyhyt.

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä muuttuu Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeksi ensi vuoden alussa.

Hyvinvointialue vastaa jatkossa sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastuspalveluiden järjestämisestä.

Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Päivitetty 12.8. klo 15.48; tekstiin lisätty yhden hakija nimi, filosofian tohtori, terveydenhuollon maisteri Tiina Pohjonen.

Kaksi viikkoa riittää hyvinvointialueen johtajan hakuajaksi, uskovat Keski-Uudenmaan päättäjät

Onko hyvinvointijohtajan hakuaika liian lyhyt?

Keusote linjasi rekrytointia kesän aikana tiukemmaksi – henkilöstöjohtaja: "Alkoi olla siinä määrin tapauksia, että se aiheutti ikäviä tilanteita työyhteisöissä"